Quatre de quatre per als equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB

El passat cap de setmana van començar les lligues a les quatre categories on competixen els equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB. Els quatre partits van estar un ple de victòries, quatre de quatre partits jugats i guanyats.

Cronològicament vam començar el dissabte de vesprada a la Ribera jugant contra el Ciutat d’Alzira infantil, al qui vam véncer per 0-5. Els gols de les jugadores de Xàtiva van estar marcats per Jimena dos, i Daniela Martínez tres. El partit va estar controlat i ven competit per les visitants, que al descans ja guanyaven per quatre gols a zero.

Diumenge al matí, ració doble en Les Pereres, a les 10 h l’equip cadet entrenat per Elena Luna va guanyar a l’Aiorense per 3-1, en un partit bastant equilibrat i ben disputat pels dos equips. Naiara Cucarella i Gaby Dacal van estar les golejadores.

Minuts després de l’equip cadet, van debutar en competició oficial enguany, les més menudes, l’equip de F8 va competir molt bé i va véncer per 7-4 a l’equip de Llutxent. Encara que el resultat és voluminós volem destacar les bones intervencions de les dos porteres, en especial les de Itzíar, portera del Ciutat de Xàtiva que va estar molt encertada en alguns tirs a gol de les visitants.

De vesprada el debut de l’equip amateur es va saldar també amb victòria per 0-2 al camp de l’Albaidense. Un gol la primera part de Laura Llobell i un altre a la segona de Paula Boluda van donar els tres primers punts de la temporada a l’equip dirigit per Jaime Juan, que sense fer un gran partit van tindre l’encert en atac que necessitàvem i un bon treball defensiu per a sumar dos bons punts davant un rival que no ho va posar gens fàcil.